Print Friendly Logo
print this pageclose this window
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kom en kop nærmare det uventende!
Tassimo
Millicano
Instant kaffe
Mellemrist
Instant
Tassimo
GEVALIA ØKOLOGISK
GEVALIA ØKOLOGISK
GEVALIA ØKOLOGISK
GEVALIA ØKOLOGISK|noMargin
En velafbalanceret kaffe med 100% økologisk dyrkede arabica-bønner
fra Peru.
GEVALIA INSTANT ØKOLOGISK
GEVALIA INSTANT ØKOLOGISK
GEVALIA INSTANT ØKOLOGISK
GEVALIA INSTANT ØKOLOGISK|noMargin
Gevalia Instant Økologisk består af 100% økologiske, bæredygtige arabicakaffebønner.
GEVALIA INSTANT ORIGINAL (POSE)
GEVALIA INSTANT ORIGINAL (POSE)
GEVALIA INSTANT ORIGINAL (POSE)
GEVALIA INSTANT ORIGINAL (POSE) |noMargin
Instant kaffen til dig, der godt kan lide den klassiske mellemristede Gevalia. Kaffen kommer fra Rainforest Alliance-certificerede gårde.
RAINFOREST ALLIANCE
RAINFOREST ALLIANCE
RAINFOREST ALLIANCE
RAINFOREST ALLIANCE|noMargin
Gennem den uafhængige miljøorganisation Rainforest Alliance støtter vi bæredygtig udvikling i de regioner, hvor der dyrkes kaffe.
150 PRØVESMAGNINGER OM DAGEN
150 PRØVESMAGNINGER OM DAGEN
150 PRØVESMAGNINGER OM DAGEN
150 PRØVESMAGNINGER OM DAGEN
Kaffe er et naturprodukt, og ligesom med vin får bønnerne forskellig smag og karakter, alt efter hvor og hvordan de vokser. Der findes kun én måde at lave rigtig velsmagende kaffe på: Man skal have fuld kontrol over bønnernes kvalitet og vide, hvordan en kombination af bønner med forskellig oprindelse giver forskellige smagsoplevelser.
 
Læs om, hvordan det foregår, når vi udvikler vores kaffe
SÅDAN LAVER DU DEN BEDSTE KOP KAFFE
SÅDAN LAVER DU DEN BEDSTE KOP KAFFE
Når vi har brugt vores kræfter på omhyggeligt at blande, riste og formale kaffen rigtig godt, mangler der kun det sidste vigtige moment inden smagsoplevelsen – brygningen. Sådan gør du for at få en rigtig god kop kaffe.
Læs mere om, hvordan du brygger den bedste kop kaffe
SÅDAN LAVER DU DEN BEDSTE KOP KAFFE
SÅDAN LAVER DU DEN BEDSTE KOP KAFFE
VORES ANSVAR FOR MILJØET
VORES ANSVAR FOR MILJØET
VORES ANSVAR FOR MILJØET
VORES ANSVAR FOR MILJØET
Alt hænger sammen. Kaffebonden i Brasilien og caféejeren i København kan tage hinanden i hånden – og vi vil mere end gerne være dem som formidler kontakten. En god kaffe er resultatet af en lang kæde af engagerede og passionerede mennesker. Her er nogle eksempler på Gevalias rejse.
Læs mere om vores arbejde