VELKOMMEN! HAR DU ET SPØRGSMÅL?

 

 

Stil dit spørgsmål nedenfor. Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål direkte i vores rubrik for FAQ (Ofte stillede spørgsmål).

Du kan også se de relevante artikler for at finde svaret. Fandt du ikke et svar? Send os en e-mail. eller kontakt os pr. telefon. Vi står med glæde til rådighed for at hjælpe dig!

 Der er i gennemsnit mere koffein i en Lungo end i en Espresso. Mængden af koffein i Gevalia Espresso og Gevalia Espresso Lungo svinger mellem 50 og 75 mg pr. kop. Dette tal afhænger af mængden af kaffe, der er indeholdt i kapslen, mængden af Robusta, der er anvendt i blandingen (Robusta indeholder højere niveauer af koffein end Arabica) og af de naturlige svingninger i kaffen alt efter årstiden (dette sidste har kun en begrænset betydning)

 


Vores nye Gevalia Espresso aluminiumskapsler i høj kvalitet konserverer aromaerne bedre og giver en mere fyldig, cremet skum, så kunderen får en intens espresso nydelse**.

 


Kaffen i sig selv indeholder få kalorier fra naturens side. Hvis den drikkes uden sukker eller mælk, er antallet af kalorier pr. kop ubetydeligt: i gennemsnit 1 kalorie pr. dosis.

 


Gevalia har skabt en ny aluminiumskapsel, der er specielt designet til brug med Nespresso®* kaffemaskiner, med undtagelse af modellerne U®*, Umilk®* og Prodigio®*, købt efter 25. juli 2016.

 


Denne nye kapsel:​

     - Er perfekt tilpasset til din Nespresso®* kaffemaskine.

     - Konserverer bedre aromaen og kaffebønnernes intense smag, der er eksklusivt udvalgt af Gevalia**.

     - Giver dig en mere intens oplevelse og en espresso med en rigere, dybere og mere fyldig cremet skum**.

 


Hver varietet kan kendes på farven, og hver kapsel er hermetisk lukket med en aluminiumsfilm, som angiver sorten og styrken.

 


Nej, kapslerne fungerer på samme måde som andre kapsler, der er kompatible med Nespresso®* maskiner. Du skal blot sætte kapslen i maskinens åbning og følge instruktionerne for maskinen.

 


De nye Gevalia Espresso kapsler kan holde sig i 12 måneder.

 


Gevalia Espresso indeholder ingen konserveringsmidler eller allergener, kun ren kaffe.

 


TILBAGE TIL HOVEDMENU

 

*Mærke der tilhøre en tredje part, der ikke er forbundet til Jacobs Douwe Egberts

**Samlignet med nuværende plastik kapsler kompatible med Nespresso Kaffe maskiner*

"Se den detaljeret liste med kompatible maskiner.