gevalia Farmers initiative

HVAD INDEBÆRER
FARMERS INITIATIVE?

Når kaffebønderne har adgang til de rigtige redskaber og den rette viden, blomstrer hele lokalsamfundet. Det er derfor, vi har lanceret Farmers Initiative.

For hver pose du køber fra denne særlige serie af kvalitetskaffe, donerer vi to kroner til et af projekterne i vores bæredygtigheds-program, Common Grounds. Projekterne gør en positiv forskel i kaffebøndernes samfund inden for følgende områder:

groupe-292-svg.png Velstand for kaffebønder
groupe-289-svg.png Ligestilling
groupe-284-svg.png Bæredygtigt landbrug

PROJEKT HONDURAS

Dette projekt fokuserer på hele familien for at fremme deltagelse og inklusion og på at forbedre deres adgang til rent drikkevand og energiforsyning.

Læs mere om Honduras-projektet

Projekt Peru

Gennem forbedring af kaffebønderne udstyr og teknologi sigter vi hos Gevalia mod at øge den samlede kvalitet af kaffebønnerne leveret af landmændene for at optimere deres indkomst og levestandard.

Læs mere om Peru-projektet

gevalia Farmers initiative

Farmers Initiative KAFFEVARIANTER

Gevalia Farmers Initiative fås i to varianter af hele bønner. Den brasilianske variant er mellemristet, mens varianten fra Honduras er let mørkristet. For hver pose du køber fra denne særlige serie af kvalitetskaffe, donerer vi to kroner til et af projekterne i vores bæredygtighedsprogram, Common Grounds.

COMMON GROUNDS


Common Grounds er JDE’s bæredygtighedsprogram, der er udviklet i samarbejde med Rainforest Alliance i 2018. Common Grounds har til formål at belyse de primære bæredygtighedsudfordringer i kaffeforsyningskæden og kontinuerligt forbedre de sociale, økonomiske og miljømæssige forhold i de kaffeproducerende lande. Med dette program påtager JDE sig en aktiv rolle i oprettelsen af forbedringsprojekter i flere kaffedyrkende lande.

Bæredygtigt landbrug

Card2 Icon 1.png Klimaforandring
Card2 Icon 2.png Jord
Card2 Icon 3.png Vand


Landbrugsmetoder som beskytter vores planet til fremtidige generationer.

Ligestilling

Card2 Icon 1.png Ligestilling og unge
Card2 Icon 2.png Udelukke børnearbejde
Card2 Icon 3.png Arbejdsvilkår


Fremme lige muligheder og forbedre arbejdsforhold, der giver bedre levevilkår for kvinder, børn og unge.

Velstand for kaffebønder

Card1 Icon 1.png Farm Management
Card1 Icon 2.png Forbedret afkast
Card1 Icon 3.png Diversificering


Kompetenceopbygning i at gøre landbruget økonomisk bæredygtigt.