DARK

En kop kaffe med mørkere ristning og en dejlig Gevalia karakter. De udvalgte bønner fra Östaftrika, central-og Sydamerika giver denne kaffe en rig og intens aroma med en dejlig efter smag.

 

 

 

 

fb

 

DARK

Intens og mørk ristning med den herlige Gevalia karakter.

Disse nøje udvalgte bønner fra blandt andet Brasilien er blevet ristet mørkt for, at  frigøre alle deres intense, fyldige og delikate aromaer, som også giver skønne noter af chokolade, kombineret med en behageligt bitterhed.

ORIGINAL

Vores ”Originalkaffe”, som består af det bedste, som kaffeverden har at tilbyde. Kaffen består primært af de fineste kaffebønner fra Mellem og Sydamerika.

En velafbalanceret kaffe med dejlig aroma og en let syrlig eftersmag.

150 PRØVESMAGNINGER OM DAGEN

Kaffe er et naturprodukt, og ligesom med vin får bønnerne forskellig smag og karakter, alt efter hvor og hvordan de vokser. Der findes kun én måde at lave rigtig velsmagende kaffe på: Man skal have fuld kontrol over bønnernes kvalitet og vide, hvordan en kombination af bønner med forskellig oprindelse giver forskellige smagsoplevelser.

Læs mere om, hvordan du brygger den bedste kop kaffe

 

SÅDAN LAVER DU DEN BEDSTE KOP KAFFE

Når vi har brugt vores kræfter på omhyggeligt at blande, riste og formale kaffen rigtig godt, mangler der kun det sidste vigtige moment inden smagsoplevelsen – brygningen. Sådan gør du for at få en rigtig god kop kaffe.

Læs mere om, hvordan du brygger den bedste kop kaffe