KUNSTEN AT BRYGGE KAFFE

 

Velkommen til Gevalia Barista Academy – hvor aromaen af friskmalede kaffebønner og nybrygget kaffe blender sammen med 100 års viden og erfaring. Her finder du tips og tricks, opskrifter og inspiration til at tage dine baristafærdigheder til næste niveau og blive den perfekte vært for dine gæster – uventede eller ej.  

At brygge den perfekte kop kaffe er en kunst, der kan koges ned til et par ”ikke så hemmelige”-hemmeligheder. Den første er selvfølgelig kaffebønnerne – du skal vælge de rigtige bønner. Så er der formalingsgraden, mængden af kaffe, der skal bruges, brygmetoden og bryggetiden. Også vandets temperatur har indflydelse på resultatet. 

Det handler alt sammen om at udtrække den bedste smag fra den enkelte kaffebønne. Udforsk videoerne herunder, hvor vi fortæller meget mere om det.

GEVALIA BARISTA HELE BØNNER

gevalia-barista_medium_roast_front_no-shadow.png

medium-roast-crema-logo.png

BARISTA MEDIUM ROAST CREMA

Denne blend tilbyder en intens og fyldig smagsoplevelse med noter af praline og chokolade.

 

gevalia-barista_dark_roast_front_no-shadow.png

dark-roast-espresso-logo.png

BARISTA DARK ROAST ESPRESSO

Denne blend er udelukkende lavet af 100% Arabica-bønner fra Brasilien, og har en blød og rund smag.

gevalia_barista_organic_front_no-shadow.png

medium-roast-organic-logo.png

BARISTA MEDIUM ROAST ORGANIC

Denne blend tilbyder en rund og balanceret smagsoplevelse med noter at citrus.