INSTANT

Gevalia Instant er til dig som let og hurtigt vil have en frisklavet og rygende varm kop kaffe. Vores Master Taster, David Holfve, siger: "Vi har arbejdet hårdt for, at selv vores instant kaffe skal give en ægte kaffeoplevelse – for eksempel den karakteristiske smag i Gevalias klassiske mellemristet."

Du kan vælge mellem flere forskellige slags Gevalia-kaffe. Klik på produkterne for at læse mere om dem – og se, hvad vores "Master Taster" David Holfve siger om den kaffeoplevelse, de giver.

mellanrost_elbrygg.png

GOLD (GLAS)

Instant er en kvalitets kaffe med rund og mild smag samt aroma.

 

mellanrost_kok_d1c1.png

ORIGINAL (POSE)

Instant kaffen til dig, der kan lide klassisk mellemristet Gevalia.

mellanrost_brygg_d1c1.png

GOLD

En kvalitets kaffe med rund og mild smag.

 

mellanrost_elbrygg.png

Økologisk

Gevalia ORGANIC Instant består af 100% økologiske Arabicabønner, som giver en frugtig, aromatisk og velafblanceret smag.

 

150 PRØVESMAGNINGER OM DAGEN

Kaffe er et naturprodukt, og ligesom med vin får bønnerne forskellig smag og karakter, alt efter hvor og hvordan de vokser. Der findes kun én måde at lave rigtig velsmagende kaffe på: Man skal have fuld kontrol over bønnernes kvalitet og vide, hvordan en kombination af bønner med forskellig oprindelse giver forskellige smagsoplevelser.

Læs mere om, hvordan du brygger den bedste kop kaffe

SÃ…DAN LAVER DU DEN BEDSTE KOP KAFFE

Når vi har brugt vores kræfter på omhyggeligt at blande, riste og formale kaffen rigtig godt, mangler der kun det sidste vigtige moment inden smagsoplevelsen – brygningen. Sådan gør du for at få en rigtig god kop kaffe.

Læs mere om, hvordan du brygger den bedste kop kaffe