Økologisk

Denne mellemristede kaffe består af 100% økologisk dyrkede Arabicabønner med en velafblanceret og let og frugtig smag. Denne kaffe er dyrket på UTZ certificerede gårde, en non-profit organisation. Læs mere på www.utz.org

Ristning Syrlighed Fyldighed
 
ca. kopper Tilberedning  


”Som en mellemristet kaffe skal smage! Velafbalanceret med fyldig krop og en blød, behagelig eftersmag.”

 

Master Taster
David Holfve

 

MALET KAFFE

De fleste Gevalia varianter er mellemristede og består af 100% nøje udvalgte arabica-bønner. Mellemristet kaffe er fyldig og fuld af smag. Mellemristet kaffe stiller store krav til bønnernes kvalitet, smag og aroma, fordi de træder tydeligere frem i den mellemristede kaffe end i den mørkristede.

Vores Produkter

mellanrost_brygg_d1c1.png

ORIGINAL

Det er en perfekt blanding af udvalgte Arabicabønner fra Syd- og Centralamerika, der giver en velafblanceret kaffe med en herlig aroma og en let syrlig eftersmag.

mellanrost_kok_d1c1.png

KOFFEINFRI

En koffeinfri kaffe med Gevalias herlige karakter.

mellanrost_elbrygg.png

ØKOLOGISK

Denne mellemristede kaffe består af 100% økologisk dyrkede Arabicabønner med en velafblanceret og let og frugtig smag.

 

150 PRØVESMAGNINGER OM DAGEN

Kaffe er et naturprodukt, og ligesom med vin får bønnerne forskellig smag og karakter, alt efter hvor og hvordan de vokser. Der findes kun én måde at lave rigtig velsmagende kaffe på: Man skal have fuld kontrol over bønnernes kvalitet og vide, hvordan en kombination af bønner med forskellig oprindelse giver forskellige smagsoplevelser.

Læs mere om, hvordan du brygger den bedste kop kaffe

SÅDAN LAVER DU DEN BEDSTE KOP KAFFE

Når vi har brugt vores kræfter på omhyggeligt at blande, riste og formale kaffen rigtig godt, mangler der kun det sidste vigtige moment inden smagsoplevelsen – brygningen. Sådan gør du for at få en rigtig god kop kaffe.

Læs mere om, hvordan du brygger den bedste kop kaffe